بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
في كثير من المناسبات بيفضل من الاكل كمية زايدة
فممكن نستغل هالاكل في عمل اكلة جديدة مستقلة بطعم جديد ولا كانها من اكل بايت...
سندوتشاتي حشوتها اساسه الدجاج البارد (سواء من قبل بليلة او بليالي المهم يكون مغلف كويس وهو في الثلاجة)
خلونا نشوف المقادير اللي استعملتها
والاضافات اللي ممكن تزيديها انت على حشوتك كمان كاقتراحات من عندي...
المقادير:
دجاج مستوي (مسلوق مشوي محمر اي شكل ما يفرق )
خضروات للحشو ( طماطم , خيار , بصل , فلفل , خس , جزر)
صلصات الحشو حسب رغبتك (كاتشاب , مايونيز , خردل , جبن سائل, شطة)
مخللات , زيتون
خبز للحشو , بطاطس مقلية
خلونا نشوف انا كيف حشيت السندوتشات...
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
الخضار حشيت طماطم وخيار بس
قطعت الخضار مربعات صغيرة بدل شرائح
كده اضمن ان كل قضمة من السندوتش فيها قطعة خيار وقطعة طماطم
بعكس التقطيع شرائح بيخلي الحشو مش بنفس الطريقة بكل السندوتش..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
عندي في الثلاجة من اليوم اللي قبل دجاج مسلوق ومحمر
بالعادة يبقى كمية من الدجاج
دغري اغلفه بنايلون وعلى الثلاجة
سواء كان الدجاج صدور او كامل او حتى افخاد لحالها ينفع للحشو..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
مسكت قطع الدجاج وشرحت اللحم اللي عليها كلها
طبعا الافضل والاصح تقطيعها باليد كده بدل استعمال السكين
حاولي فتتيها بالطريقة اللي تحبي سواء كبيرة او صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
بالعادة الصلصلة المستعملة في بيتنا لسندوتشات الدجاج هي الجبنة الكاسات بس
لكن هالمرة حبيت اضيف عليها الكاتشاب وشوية مايونيز كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
حتى يكون عندك صوص مميز خاص فيكي والكل يتحير عن صوص الحشو اعملي زيي واخلطي كل المكونات مع بعض
خلي يكون عندك حشو بلون وطعم مختلف عن كل الصلصات الجاهزة
وكده كمان تضمني ان كل السندوتش عليه نفس النكهات ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
اقسمي الخبز بالنص واحشي السندوتشات
مسحة صلصة وشوية خضار وعليها كمية من الدجاج
او حسب ما تحبي ورغبتك..
ولطعم مميز فعلا استعملي الشواية في تحميص الخبز
والله طعم السندوتش يختلف تماما بعد التحميص عن قبله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
هنا بعد ما حمصتها كفاية
طبعا ممكن تزيدي تحميص تصير اغمق او تخليها محمصة خفيف بس تكسبي شوية قرمشة في السندوتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
اخيرا قدمي السندوتشات زي ما تحبي
حتى اذا بردت بيكون طعمها حلو ومقرمشة
اهم شي ما تغطيها بعد التحميص وهي دافية لسه...
والف عافية عليكم
تحياتي
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
في كثير من المناسبات بيفضل من الاكل كمية زايدة
فممكن نستغل هالاكل في عمل اكلة جديدة مستقلة بطعم جديد ولا كانها من اكل بايت...
سندوتشاتي حشوتها اساسه الدجاج البارد (سواء من قبل بليلة او بليالي المهم يكون مغلف كويس وهو في الثلاجة)
خلونا نشوف المقادير اللي استعملتها
والاضافات اللي ممكن تزيديها انت على حشوتك كمان كاقتراحات من عندي...
المقادير:
دجاج مستوي (مسلوق مشوي محمر اي شكل ما يفرق )
خضروات للحشو ( طماطم , خيار , بصل , فلفل , خس , جزر)
صلصات الحشو حسب رغبتك (كاتشاب , مايونيز , خردل , جبن سائل, شطة)
مخللات , زيتون
خبز للحشو , بطاطس مقلية
خلونا نشوف انا كيف حشيت السندوتشات...
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
الخضار حشيت طماطم وخيار بس
قطعت الخضار مربعات صغيرة بدل شرائح
كده اضمن ان كل قضمة من السندوتش فيها قطعة خيار وقطعة طماطم
بعكس التقطيع شرائح بيخلي الحشو مش بنفس الطريقة بكل السندوتش..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
عندي في الثلاجة من اليوم اللي قبل دجاج مسلوق ومحمر
بالعادة يبقى كمية من الدجاج
دغري اغلفه بنايلون وعلى الثلاجة
سواء كان الدجاج صدور او كامل او حتى افخاد لحالها ينفع للحشو..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
مسكت قطع الدجاج وشرحت اللحم اللي عليها كلها
طبعا الافضل والاصح تقطيعها باليد كده بدل استعمال السكين
حاولي فتتيها بالطريقة اللي تحبي سواء كبيرة او صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
بالعادة الصلصلة المستعملة في بيتنا لسندوتشات الدجاج هي الجبنة الكاسات بس
لكن هالمرة حبيت اضيف عليها الكاتشاب وشوية مايونيز كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
حتى يكون عندك صوص مميز خاص فيكي والكل يتحير عن صوص الحشو اعملي زيي واخلطي كل المكونات مع بعض
خلي يكون عندك حشو بلون وطعم مختلف عن كل الصلصات الجاهزة
وكده كمان تضمني ان كل السندوتش عليه نفس النكهات ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
اقسمي الخبز بالنص واحشي السندوتشات
مسحة صلصة وشوية خضار وعليها كمية من الدجاج
او حسب ما تحبي ورغبتك..
ولطعم مميز فعلا استعملي الشواية في تحميص الخبز
والله طعم السندوتش يختلف تماما بعد التحميص عن قبله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
هنا بعد ما حمصتها كفاية
طبعا ممكن تزيدي تحميص تصير اغمق او تخليها محمصة خفيف بس تكسبي شوية قرمشة في السندوتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>
اخيرا قدمي السندوتشات زي ما تحبي
حتى اذا بردت بيكون طعمها حلو ومقرمشة
اهم شي ما تغطيها بعد التحميص وهي دافية لسه...
والف عافية عليكم
تحياتي