سهله واتوقع اي وحده مبتدئة بالطبخ تقدر تسويها
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المكونات :-
العجينه
400 جرام دقيق
م ك خميره فوريه 1
م ك سكر 1
3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه
(يفضل الزيتون)
كوب حليب للعجن
الصلصه
4 م ك كاتشب
2 م ك صلصه
2 م ك خل
للتزيين
زيتون اسود..و اخضر
فلفل رومي الوان
جبن رومي
جبن مونزريلا
لحم مفروم
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقة كالتالي :-
نضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء الدافئ
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى تتكون لديك عجينه متماسكه
(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه)
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضعيها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر
بعدين بقسم المقدار الى نصفين
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بفرد النصف في الصنيه
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و اضيف كميه من الجبن الرومي و المونزريلا
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و افرد عليهم باقي المقدار
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين بالشوكه اعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج….خطوه مهمه جدااا
بعدين اضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب اوزعها على الوجه
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضيف جزء من الجبن الرومي – بقايا اللحم بعد تفتيتها – الزيتون – بضيف الفلفل الالوان
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم الجبن الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بندخلها فرن ساخن جدا…بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداً
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نقوم بتقطيعها الأن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المكونات :-
العجينه
400 جرام دقيق
م ك خميره فوريه 1
م ك سكر 1
3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه
(يفضل الزيتون)
كوب حليب للعجن
الصلصه
4 م ك كاتشب
2 م ك صلصه
2 م ك خل
للتزيين
زيتون اسود..و اخضر
فلفل رومي الوان
جبن رومي
جبن مونزريلا
لحم مفروم
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقة كالتالي :-
نضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء الدافئ
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى تتكون لديك عجينه متماسكه
(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه)
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضعيها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر
بعدين بقسم المقدار الى نصفين
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بفرد النصف في الصنيه
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و اضيف كميه من الجبن الرومي و المونزريلا
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و افرد عليهم باقي المقدار
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين بالشوكه اعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج….خطوه مهمه جدااا
بعدين اضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب اوزعها على الوجه
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضيف جزء من الجبن الرومي – بقايا اللحم بعد تفتيتها – الزيتون – بضيف الفلفل الالوان
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم الجبن الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بندخلها فرن ساخن جدا…بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداً
<A href="http://www.dnety.net/vb/showthread.php?t=42884">[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نقوم بتقطيعها الأن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]